• Bele Bartoka 24a, Beograd, Borča
  • 011 3321 138, 011 3328 870, 064 1224179
Ordinacija Dr Vergaš

PREKO 20 GODINA USPEŠNOG RADA I VIŠE
OD 15000 PACIJENATA

Ordinacija Dr Vergaš

IZUZETAN STRUČNI KADAR

Ordinacija Dr Vergaš

HOLISTIČKI PRISTUP PACIJENTU

Medicinsko znanje, posvećenost pacijentima i angažovanost u radu, samo su neki od postulata utemeljenih u rad ordinacije Dr Vergaš.

Osnivač naše ordinacije je Dr Milan Vergaš, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije. Stalni stručni tim ordinacije čine specijalisti fizikalne medicine i rehabilitacije Dr Dušan Vergaš i Dr Miloš Vergaš, kao i viši fizioterapeuti.

Kada se ukaže potreba, nudimo mogućnost konsultativnih pregleda:

lekara specijaliste interniste,
lekara specijaliste ortopeda,
lekara specijaliste opšteg hirurga.

Pored prijatne atmosfere i ljubaznog osoblja, ono što vam ordinacija Dr Vergaš u svakom trenutku može pružiti (bez obzira na starosno doba) je:

pregled u samoj ordinaciji ili u stanu pacijenta ako je potrebno
za vreme fizikalne terapije, lekar je dostupan svakom pacijentu za sva pitanja i savete
pre, za vreme lečenja i obavljanja fizikalne terapije, kao i nakon završetka lečenja, opšte stanje pacijenata se redovno kontroliše (merenje krvnog pritiska, briga o tegobama, postojanje gastroenteroloških i drugih smetnji, EKG po potrebi, sve iz domena opšte medicine…)

U našoj ordinaciji moguće je obaviti kompletnu fizikalnu terapiju u prijatnom ambijentu, savremenim aparatima i u individualnom radu sa stručnim i iznad svega ljubaznim osobljem. Fizikalna terapija je dostupna svim generacijama, a posebno ističemo rad sa decom i odlične rezultate postignute u prevenciji i lečenju deformiteta kičme, lošeg držanja, ravnih stopala…

Naročitu pažnju usmeravamo i na prevenciju i rehabilitaciju svih oblika reumatizma (degenerativni, osteoporoza itd.), neuroloških oboljenja (Parkinsonizma, šloga itd.), stanja nakon ortopedskih intervencija…

Vežbački terapijski program za decu i odrasle, kao i rekreativno vežbanje, predstavlja još jedan od načina da se istakne značaj pokreta za svaku osobu, naročito u borbi protiv lošeg držanja. Zato smo kreirali široku paletu vežbi koje vodi viši fizioterapeut u posebnoj sali za vežbanje.

Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Vergaš obavlja preglede i kompletnu fizikalnu terapiju i u stanu pacijenta. Ova usluga je namenjena svima koji zbog raznih faktora nisu u mogućnosti da dođu u ordinaciju.