O nama

Osnivač ordinacije je Dr Milan Vergaš, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije. Tim lekara ordinacije čine specijalisti fizikalne medicine i rehabilitacije Dr Dušan Vergaš i Dr Miloš Vergaš, kao i viši fizioterapeuti.

Medicinsko znanje, posvećenost pacijentima i angažovanost u radu, samo su neki od postulata utemeljenih u rad naše ordinacije.

Pored prijatne atmosfere i ljubaznog osoblja,ono što vam ova ordinacija u svakom trenutku može pružiti (bez obzira na starosno doba) je:

  • pregled u samoj ordinaciji ili u stanu pacijenta ako je potrebno
  • lekari su tu da vam uvek izađu u susret, obave pregled i pruže adekvatnu pomoć
  • za vreme fizikalne terapije, lekar je uvek dostupan svakom pacijentu za sva pitanja i savete
  • opšte stanje pacijenta je uvek pod redovnom kontrolom lekara (bolna stanja, merenje pritiska, EKG po potrebi, sve iz domena opšte medicine...)
     

U našoj ordinaciji moguće je obaviti kompletnu fizikalnu terapiju u prijatnom ambijentu, savremenim aparatima i u individualnom radu sa stručnim i iznad svega ljubaznim osobljem. Fizikalna terapija je dostupna svim generacijama, a posebno ističemo rad sa decom i odlične rezultate postignute u prevenciji i lečenju deformiteta kičme, lošeg držanja, ravnih stopala,...

Vežbački program- terapijski za decu i odrasle,kao i rekreativno vežbanje, predstavlja još jedan od načina da se istakne značaj pokreta za svaku osobu, naročito u borbi protiv lošeg držanja. Zato smo kreirali široku paletu vežbi koje vodi viši fizioterapeut u posebnoj sali za vežbanje.

Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju " Dr Vergaš " obavlja preglede i kompletnu fizikalnu terapiju i u stanu pacijenta.

 

Stručno osoblje

Profesionalna usluga

Dugogodišnje iskustvo

Tradicija i poverenje