Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju Dr Vergaš

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 
O nama
 

Osnivač i vlasnik ordinacije je Dr Milan Vergaš, specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije izuzetan dijagnostičar sa dugogodišnjim i vrlo uspešnim radom u ovoj oblasti medicine. Ostatak osoblja, sa Dr Vergašom na čelu, predstavlja jedan ambiciozan, sposoban i mlad tim koji čine  još tri lekara, viši fizioterapeuti i tehničari.

Veliko iskustvo, medicinsko znanje, posvećenost pacijentima i angažovanost u radu samo su neki od postulata koji su utemeljeni u rad naše ordinacije.

Pored prijatne atmosfere i ljubaznog osoblja, ono što vam ova odinacija u svakom trenutku može pružiti(bez obzira na starosno doba) je:

  • pregled u samoj ordinaciji ili u stanu pacijenta ako je potrebno
  • lekari su tu da vam uvek izađu u susret,obave pregled i pruže adekvatnu pomoć
  • za vreme fiikalne terapije, lekar je uvek dostupan svakom pacijentu za sva pitanja i savete
  • opšte stanje pacijenta je uvek pod redovnom kontrolom lekara (bolna stanja, merenje pritiska, EKG po potrebi,sve iz domena opšte medicine...)

U našoj ordinaciji moguće je obaviti kompletnu fizikalnu terapiju u prijatnom ambijentu, savremenim aparatima i u individualnom radu sa stručni i nadasve ljubaznim osobljem. Fizikalna terapija je dostupna svim generacijama, a posebno ističemo rad sa decon i odlične rezultate postignute u prevenciji i lečenju deformiteta kičme, lošeg držanja, ravnih stopala...

Vežbački program- terapijski za decu i odrasle(nakon pregleda Dr Vergaša i određivanja adekvatnih vežbi) kao i rekreativno vežbanje, predstavlja još jedan od načina da se istakne značaj pokreta za svaku osobu, naročito u borbi protiv bolesti lošeg držanja. Zato smo kreirali široku paletu vežbi koju vode lekar i viši fizioterapeut u posebnoj sali za vežbanje u Ulici Valjevskog odreda 45 u Borči.

Specijalistička ordinacija Dr. Vergaš obavlja preglede i kompletnu fizikalnu terapiju i u stanu pacijenta.

 

 
 
 
 
Specijalistička ordinacija za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju " Dr Vergaš"
Bele Bartoka 24a, Borča
Tel: 011 3328 870; 3321 138
E-mail: ordinacija.vergas@open.telekom.rs
design by Norma Reclamare